Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 


Mooi Lampje zoekt nieuwe eigenaar
Wijk bij Duurstede -
Een van de meest opvallende winkels in de Peperstraat is de vintage lampenwinkel Mooi Lampje. Hier krijgen oude lampen vanaf de jaren 20 een nieuw leven en elke lamp heeft een unieke uitstraling. Het assortiment is inmiddels groot en heel divers. Hoe langer je in de winkel bent hoe meer je ziet. Ook worden er eigen ontwerpen gemaakt uit divers vintage materiaal. Hierdoor is het mogelijk om een uniek lampje te kunnen kopen voor een redelijke prijs.

Aangezien ze moeite hebben met de weggooimaatschappij vinden ze het fijn om oude lampen op te knappen en veilig te maken. Dat is vaak ook hard nodig. Hierdoor blijven deze oude lampen behouden voor de volgende generaties.
In de reparatiewerkplaats in de winkel kunnen ook lampen aangeboden worden ter reparatie.

Ondanks het succes van wat zij hebben bereikt hebben ze toch last van heimwee. Heimwee naar de roots in de grote stad en ook behoefte om weer een andere kant en mogelijkheden te ontwikkelen.

Vandaar ze langs deze weg een oproep doen of iemand geïnteresseerd is om de winkel over te nemen en voort te zetten. “We zouden het fantastisch vinden als de winkel hier in Wijk bij Duurstede voortgezet wordt door iemand met dezelfde liefde voor mooie lampen of oude spulletjes. De winkel hoort echt hier in de Peperstraat.
Indien nodig kunnen we de toekomstige eigenaar inwerken. Ook vragen we niet de hoofdprijs voor de overname inclusief naam, voorraad, onderdelen en website. We vinden het belangrijk dat de winkel in goede handen komt”.

Heeft u belangstelling? Of kent u iemand die belangstelling zou kunnen hebben?
Maak gerust even een praatje op Peperstraat 41 of laat een berichtje achter op de website: MooiLampje.nl.Contactformulier

Peperstraat 41
3961 AR Wijk bij Duurstede
Mob. 06-81267647


Het onderstaande formulier kan je gebruiken om contact met ons op te nemen voor vragen en dergelijke.

Als je gebruik maakt van het contactformulier ga je ermee akkoord dat de verstrekte gegevens gebruikt zullen worden voor bijvoorbeeld het verzenden van een pakket via Post.nl als je een bestelling hebt. Tevens zullen dan de gegevens zichtbaar zijn op de factuur.  Ook zouden we je terug kunnen bellen op het nummer dat je achter laat voor eventuele vragen.


 

 

 

 
 
 
 
 
Opbellen