Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 
Het versturen van lampen

Wij sturen de lampen naar uw gewenste adres als ze niet te groot en onhandelbaar zijn.
We pakken uw aanschaf met veel zorg in om te voorkomen dat er onderweg iets mis kan gaan. Ondanks al onze goede voorzorg gaat er toch onderweg nog wel eens iets stuk helaas.
Wij willen u er even op attenderen dat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor de risico's onderweg. Het is dan ook aan te bevelen om kostbare spullen aangetekend te versturen zodat u verzekerd bent als er iets niet goed gaat.
U kunt dan contact opnemen met post.nl.


In Nederland (NL): 24-uursservice
Voor pakketten tot 10 kg geldt een maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. Voor grotere pakketten (tot max. 176 x 78 x 58 cm) geldt het tarief van categorie 10 - 23 kg. De rood gearceerde tarieven zijn inclusief btw (overige tarieven zijn vrijgesteld van btw).

Lamp(en) weer retour ?

 Via het contactformulier of via de mail kunt u aangeven dat u de gehele bestelling of een deel wilt retourneren. Bij een compleet retour betalen we alle kosten terug inclusief eventuele kosten gemaakt voor de heenzending van het product.

Komt slechts een deel van de bestelling retour, dan betalen we de verzendkosten niet terug. Voor de retourzending naar ons betaalt u zelf. 

Wij betalen u pas terug als u heeft aangetoond het product (of de producten) teruggestuurd te hebben of nadat wij het product hebben ontvangen.

Pakket
Regio: NL
Standaard inclusief Track & Trace


tot - 10 kg


€   7,95 

10 - 23 kg

€   14,90


 

 

Aangetekend
Regio: NL
Bij een Aangetekend pakket tekent de ontvanger
voor ontvangst. De maximale schadevergoeding bij
verlies of beschadiging is € 500,- per pakket.
Bezorging in Nederland van maandag tot en met zaterdag.
Het pakket is te volgen via Track & Trace.€   9,25


€   16,20

 

 

 

 
 
 
 
Opbellen