Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 

                                                       Deze pagina is in ontwikkeling... kom binnenkort hier terug...Vintage keramiek vaasje
Prachtig sierlijk vaasje dat met de hand is gemaakt rond 1960. Het glazuur heeft een speciale techniek waardoor het deze structuur heeft gekregen. Terracotta klei met wit/geel glazuur. Schattig voor een paar bloemetjes hoewel ook zonder bloemen dit vaasje er al mag zijn!
Formaat: H ± xx cm en Ø ± x xx cm
Prijs: € 35,-  V-02


Vintage Murano vaasje
Prachtig sierlijk vaasje dat met de hand is gemaakt in Mazega rond 1960. Het emerald green is zo intens als een mineraal. Schattig voor een paar bloemetjes hoewel ook zonder bloemen dit vaasje er al mag zijn door de hand gevormde bloemblaadjes!
Formaat: H ± xx cm en Ø ± x xx cm
Verkocht (art.nr. V-03)


Vintage Murano vaasje

Prachtig sierlijk vaasje dat met de hand is gemaakt in Mazega rond 1960. Het rood dat hier en daar vlokkerig mengt met het wit geeft een prachtig levendig effect. Lief voor een paar bloemetjes hoewel ook zonder bloemen dit vaasje er echt mag zijn!
Formaat: H ± xx cm en Ø ± x xx cm
Prijs: € 65,-  (art.nr. V-01)Vintage glazen potjes met roosjes
Deze lieve glazen opberg potjes met rozen op de dekseltjes zijn vermoedelijk uit de jaren 60. Tegenwoordig zijn er nieuwe te krijgen die nagemaakt zijn in de vorm van een ananas.
Het licht gaat er prachtig doorheen...echt lief.
Formaat: H ± xx cm en Ø ± xx cm
Verkocht (art.nr. S-03)


Vintage schenkkan van keramiek
Deze kan is werkelijk heel bijzonder van vorm door de geometrische vormen die bijzonder harmonisch zijn gecombineerd. Verder is het afgewerkt met spuitglazuur in fraaie kleurschakeringen (mintgroen, anthraciet, taupe, beige en crémewit)
Formaat: H ± xx cm en Ø ± xx cm
Prijs: € 60,- (art.nr. V-06)


Vintage Bonbon Schaaltje
Zeer lieflijk bonbonschaaltje dat met een rieten hengseltje gecombineerd is met een rood bindwerkje. De producent is Bay Keramiek  en het komt uit West-Duitsland rond 1950. Dit schaaltje geeft een goed tijdsbeeld weer...
Formaat: H ± 15 cm en Ø ±10,5 cm
Prijs: € 35,- (art.nr. S-02)Vintage Murano vaasje
Prachtig sierlijk vaasje dat met de hand is gemaakt in Mazega rond 1960. Het roze dat hier en daar vlokkerig mengt met licht groen enhet wit geeft een prachtig levendig effect. Lief voor een paar bloemetjes hoewel ook zonder bloemen dit vaasje er echt mag zijn!
Formaat: H ± xx cm en Ø ± x xx cm
Prijs: € 55,- (art.nr. V-05)

S-01


Verkocht

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

 
 
 
 
Opbellen