Lampontwerp & vintage, iets bijzonders in uw huis
 

Welkom op onze site!

Van je hobby je werk maken? Nou, dit is onze hobby en onze droom, wat wij graag willen delen met onze klanten.
De winkel is ontstaan uit het feit dat we altijd zo moeilijk konden slagen op het gebied van (sfeer) verlichting. Daarbij hebben we erg moeite met de "weggooi maatschappij" waarin we leven. Daarom zijn de ontworpen lampen voor ongeveer 90% opgebouwd uit oude vintage materialen en gunnen we het een tweede of derde leven. Het leuke is dat je nooit twee dezelfde lampen zult vinden, tenzij er een setje gemaakt is natuurlijk. Je hebt dus een unieke lamp in huis of in het bedrijf voor een redelijke prijs.

Daarnaast hebben we altijd leuke vintage lampen op voorraad van de jaren 20 tot en met de jaren 80. Deze lampen zijn allemaal nagekeken en schoongemaakt. Indien nodig is het gerepareerd met originele materialen. We willen de prijzen heel bewust laag houden, dus voor iedereen is er wel wat te vinden in de gezellige winkel!

In de winkel staan en hangen niet alle lampen die we hebben, omdat het anders veel te vol wordt. Dus als je iets zoekt vraag het gerust aan ons.

De voorraad wisselt snel, dus kom hier op de site, of in de winkel regelmatig even een kijkje nemen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee uiteraard. We doen ons best de site goed up to date te houden! We hebben meer lampen in de winkel dan op de website te zien is. Dus.....

Tot ziens hier of in onze winkel in het gezellige centrum van Wijk bij Duurstede!

 
 
 
 
Opbellen